fbpx
katt og hund

En godt utstyrt dyreklinikk med fokus på kvalitet og omsorg

Vi som jobber på Vetsentrum brenner for dyrenes velferd. Vi ønsker at alle dyr skal få en god og trygg behandling og at du som eier føler deg godt ivaretatt. Vi investerer kontinuerlig i kurs og videreutdannelse for å hele tiden kunne tilby den beste behandling. Klinikken vår er også svært velutstyrt, noe som gjør at vi kan utføre mange avanserte undersøkelser og behandlinger hos oss.

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Vi behandler ditt dyr som det var vårt eget

Vi tar våre oppgaver meget seriøst og behandler dyrene som om det var våre egne dyr. Dyrene håndteres med minimalt stress og følges tett opp under hele oppholdet på klinikken. Enten kjæledyret ditt har behov for en årlig helsesjekk eller må gjennomføre en mer avansert operasjon skal du føle deg trygg på at teamet vårt er der for kjæledyret ditt.

Ønsker du å bestille time eller har du noen spørsmål kan du ta kontakt med oss på telefon 959 76000 eller e-post info@vetsentrum.no

Dyrlegevakt som tilbyr akutthjelp

Vetsentrum er en del av en privat dyrlegevakt som tilbyr akutthjelp for hund, katt og andre smådyr utenom ordinær åpningstid. Vi samarbeider med flere dyreklinikker i Innlandet. Vakthavende veterinær i Mjøsvakta kan nås på telefonnummer 820 90 190.

Klinikkene som har vakten er ikke åpne utenom avtale, ta derfor alltid kontakt på telefon før oppmøte på klinikk. Mjøsvakta er ikke en del av den kommunale veterinærvakten og mottar ikke offentlig støtte. Mjøsvakta er operativ på ukekvelder/netter og helger, men kan dessverre ikke tilby vakt på «røde dager» i tilslutning til påske, mai, pinse, jul og nyttår. På «røde dager» kan du kontakte: Empet Skedsmo dyresykehus : (+47) 82 09 03 90 | Veterinærhuset Elverum: (+47) 62 41 50 00 | Stav veterinærsenter: (+47) 61 27 65 14

 

Les mer om Mjøsvakta her.

Bestill time

Ta kontakt med oss på telefon 959 76 000 eller epost info@vetsentrum.no dersom du ønsker å bestille en time. Har du behov for time på kort varsel, ta alltid kontakt med oss på telefon 959 76 000. Ved behov for akutt hjelp utenom ordinær åpningstid, ta kontakt med Mjøsvakta på telefon 820 90190.

Vi behandler hund, katt, kanin, og gnagere. I menyen finner du linker til flere av våre tjenester. Finner du ikke det du leter etter på våre nettsider eller ønsker du å bestille time er det bare å ta kontakt.