fbpx

Helsekontroll hund

Alle hunder bør gjennomgå en årlig helsekontroll. Ved å gjennomføre denne kontrollen regelmessig gir det oss gode sjanser til å oppdage eventuelle sykdommer og problemer i startfasen. I mange tilfeller kan behandlingen være enklere og prognosene bedre om man kommer tidlig i gang med behandling.

hund, veterinær

Under en helsekontroll sjekker vi blant annet:

  • tenner og tannkjøtt
  • ører, øyne, hud
  • hjerte og lunger
  • pels
  • poter og klør
  • kjønnsorganer og endetarmsområde
  • om det finnes kuler
  • dyrets allmenntilstand

Det er langt bedre for hundens velferd å forebygge sykdom og skader. Ofte kan det også være rimeligere, i motsetning til om problemene oppdages sent slik at mer omfattende behandling er påkrevd. Bestill time i dag.

Vi anbefaler at vi sammen lager en plan for helsekontroller av hunden din, avhengig av rase, alder, helsetilstand og dine ønsker.

Når hunden er inne til helsekontroll er dere  selvfølgelig velkommen til å stille spørsmål underveis.

Unghundkontroll – 6 måneders kontroll av valp

For at vi skal være sikker på at valpen din utvikler seg riktig anbefaler vi alle hundeeiere å gjennomføre en «unghundkontroll» når valpen er ca. 6 måneder. Vi foretar en gerenell helsesjekk og kontrollerer at tannfellingen har forløpt normalt og at det ikke er noen tegn til bittfeil som bør korrigeres. Dette er også en fin mulighet for deg som eier til å spørre veterinæren om det du lurer på i forhold til hundens helse og utvikling. Bestill en time til valpen din i dag.

Vaksine ved årlig helsekontroll

Regelmessige vaksiner beskytter ditt kjæledyr mot en lang rekke sykdommer. Ofte kombineres vaksinasjon med den årlige helsesjekken. Les mer om vaksiner til hund her.

Bestill helsekontroll

Vi som jobber på Vetsentrum brenner for dyrenes velferd. Vi ønsker at alle hunder skal få en god og trygg behandling og at du som eier føler deg godt ivaretatt. Les mer om våre verdier og hva som er viktig for oss.

Ønsker du å bestille helsekontroll til hunden din kan du ringe oss på telefon 959 76 000 eller sende oss en forespørsel via skjema på nettsiden.

Følg oss gjerne på Facebook for nyttig informasjon, tilbud og nyheter.

Kontakt

Åpningstider

Mandag 08:00 – 16:00
Tirsdag 08: 00 – 18:00
Onsdag 08:00 – 16:00
Torsdag 08:00 – 16:00
Fredag 08:00 – 16:00
Lørdag og søndag: stengt