GET YOUR EMAIL UPDATES

We send out our lovely email newsletter with useful information, recent articles and upcoming events.
Email address
First Name

Om oss

Den beste omsorg for kjæledyr og eier

Vetsentrum er en smådyrklinikk som ligger på Ingeberg like utenfor Hamar sentrum. Her tar vi i mot hunder, katter, kaniner og gnagere. På Vetsentrum holder vi fokus på høyt faglig nivå og vi har moderne fasiliteter. Vi ønsker også å vise den beste omsorg for både kjæledyr og eier. 

Vi har 11 dedikerte medarbeidere som hver dag bidrar til å sikre at ditt dyr blir godt ivaretatt hos oss. Vetsentrum er kvalitetssikret gjennom en godkjenningsording i Den norske veterinærforening.

Personvernerklæring for Vetsentrum: gdpr-vetsentrum


Hvorfor velge oss

Hyggelige, blide og god stemning

Vi elsker jobben vår og trives utrolig godt med hverandre på jobb. Vi tror på at den gode stemningen smitter og har en vesentlig innvirkning på at både kjæledyr og eier får en god opplevelse og nyter å komme på Vetsentrum

Behandler dyrene som de var det vår egne

Vi tar våre oppgaver meget seriøst og behandler dyrene som om det var våre egne dyr. Dyrene håndteres med minimalt stress og vi jobber dedikert for å finne den beste løsningen.

Trygghet gjennom høyt utstyrs- og kompetansenivå

Vetsentrum er blant de klinikkene i Norge som har høyest kompetansenivå og klinikken er svært velutstyrt. Vi investerer kontinuerlig i kursing og utdannelse for å kunne løse oppgaven best mulig.

Dette sier våre kunder

Så tusen takk for dere lot Oscar få en sjanse for livet!! Dere var den eneste som hadde håp og ville hjelpe han! Er det noe med hundene våres så kjører vi gjerne 35 mil om det er noe spesielt!! Vi vet ikke hvordan vi skal takke dere for hjelp❤️. Det at dere tok i mot oss med åpne hender og undersøkte grundig og fant behandling med en gang er helt fantastisk! Etter behandling er Oscar nå med på turer hver dag, løper lykkelig på tur, vi må nå holde han igjen og roe han ned men han skal alltid gå først nå! Siden da har Oscar kun hatt 3 dårlige dager, der han er stiv og støl og sutrer men det er bedre enn hva det var!! Han går i dag på ingen smertestillende, og har god matlyst!
Endelig er Oscar seg selv igjen!

Marie & Kim Luca Dyrkorn Egge

Det gikk desverre sånn at min hund Sacco måtte få slippe pga knokkelkreft. Forferdelig trist for oss, men jeg må gi all ære til Vetsentrum for måten å avslutte et hundeliv på en verdig måte! Der fikk vi et eget rom, med sofa og pledd, hundeteppe og tente lys. Fikk ta den tia vi trengte før avliving startet og så lenge vi trengte etterpå! Følte at både Sacco og vi som eiere ble veldig godt ivaretatt på denne dagen! I varetar dyra på en god og verdig måte! All honnør til både herr Tessem og dyrepleierene! Stor takk! ♥

Robert Larsen

Tusen takk for all god behandling av dyrleger og dyrepleiere. Vi setter stor pris på dere alle og enhver. Er alltid trygt og godt å komme til dere. En blir alltid møtt med åpne armer og blide fjes. Marsvinklem fra Nutte og matmor Torunn Mjelde.

Torunn Mjelde

Takk til «fastlegene» og alle dyrepleierne på Vet.Sentrum som alltid ga Pernille den ekstra-behandlingen, omsorgen og oppmerksomheten hun trengte. ♡♡♡ R.I.P. Pernille

Birgit Tangen


Møt vårt team