GET YOUR EMAIL UPDATES

We send out our lovely email newsletter with useful information, recent articles and upcoming events.
Email address
First Name

Om oss

Den beste omsorg for kjæledyr og eier

Vetsentrum er en smådyrklinikk som ligger på Ingeberg like utenfor Hamar sentrum. Her tar vi i mot hunder, katter, kaniner og gnagere. På Vetsentrum holder vi fokus på høyt faglig nivå og vi har moderne fasiliteter. Vi ønsker også å vise den beste omsorg for både kjæledyr og eier. 

Vi har 11 dedikerte medarbeidere som hver dag bidrar til å sikre at ditt dyr blir godt ivaretatt hos oss. Vetsentrum er kvalitetssikret gjennom en godkjenningsording i Den norske veterinærforening.

Personvernerklæring for Vetsentrum: gdpr-vetsentrum


Hvorfor velge oss

Hyggelige, blide og god stemning

Vi elsker jobben vår og trives utrolig godt med hverandre på jobb. Vi tror på at den gode stemningen smitter og har en vesentlig innvirkning på at både kjæledyr og eier får en god opplevelse og nyter å komme på Vetsentrum

Behandler dyrene som de var det vår egne

Vi tar våre oppgaver meget seriøst og behandler dyrene som om det var våre egne dyr. Dyrene håndteres med minimalt stress og vi jobber dedikert for å finne den beste løsningen.

Trygghet gjennom høyt utstyrs- og kompetansenivå

Vetsentrum er blant de klinikkene i Norge som har høyest kompetansenivå og klinikken er svært velutstyrt. Vi investerer kontinuerlig i kursing og utdannelse for å kunne løse oppgaven best mulig.

Dette sier våre kunder

Kjemien mellom de ansatte, faglig dyktighet hos dyrepleiere og veterinærer, imøtekommenhet, empati og forståelse, omsorgen for sine pasienter, tryggheten for å bli ivaretatt, evnen til å strekke seg for å imøtekomme pasienter og eiere, evnen til å være løsningsorienterte.

Bjørn Even Jensen

Dere er enestående flinke alle sammen. Min forrige hund Inka fikk mange ekstra . Min inneværende hund Queen er kurert for hjerteproblem og har mange år igjen:-) Tusen takk alle sammen 🙂

Anders Hagen

Ble møtt med ett smil (…) Her er hunden min i gode hender. Etter operasjonen snakket jeg med legen som opererte min hund hvor han gikk igjennom hele operasjonen med meg. Dette syntes jeg var betryggende og kjempe ålreit. Takk for god behandling av både dyr og mennesker.

Bjørnar Engen

Veldig godt fornøyd med alt her, ble skikkelig godt mottatt og tatt vare på når vi kom med sykt dyr. Tok god tid og forklarte. Klinikk anbefales.

Rune Fjellking-Fallet

Alltid god service med hyggelige ansatte som kan faget sitt og gir trygge og rolige dyr. Lett å få time.

Kirsten Tschudi

Alltid rask hjelp, god faglig kunnskap som er trygghet for meg. Hyggelige og blide ansatte 

Gry Johnstad

Jeg føler meg trygg av hundene mine, og kan alltids ringe og spørre om jeg lurer på noe.

Hilde Hauge

Flinke veterinærer og dyrepleiere. Kattene våre har alltid fått den beste hjelp og oppfølging når det har oppstått sykdom eller skader. God ivaretakelse av dyr og eier også ved avlivning.


Møt vårt team