fbpx

Om klinikken

Vetsentrum er en moderne og velutstyrt smådyrklinikk som ligger på Ingeberg, like utenfor Hamar sentrum.
Her har vi gode parkeringsmuligheter rett utenfor klinikken.
Vi tar i mot hunder, katter, kaniner og gnagere. Vårt motto er «den beste omsorg for kjæledyr og eier» – vi ønsker
at alle som kommer til oss skal føle seg godt ivaretatt. Vi er opptatt av å holde et høyt faglig nivå og våre dedikerte medarbeidere
deltar derfor regelmessig på kurs og videreutdanning.

Vetsentrum er kvalitetssikret gjennom en godkjenningsordning i Den norske veterinærforening (ISO 9001-sertifisert)

Vi tilbyr også CT-scanning på Vetsentrum (se VetCT Innlandet for mer informasjon)

Under kan du lese mer om oss som jobber her.

Hvorfor velge oss

Vi elsker jobben vår og trives utrolig godt med hverandre på jobb. Vi tror på at den gode stemningen smitter og har en vesentlig innvirkning på at både kjæledyr og eier får en god opplevelse og nyter å komme på Vetsentrum.

Vi tar våre oppgaver meget seriøst og behandler dyrene som om det var våre egne dyr. Dyrene håndteres med minimalt stress og vi jobber dedikert for å finne den beste løsningen.

Vetsentrum er blant de klinikkene i Norge som har høyest kompetansenivå og klinikken er svært velutstyrt. Vi investerer kontinuerlig i kursing og utdannelse for å kunne løse oppgaven best mulig.

Dette sier våre kunder

Jeg og min kjære hund fikk hjelp når vi som mest trengte det og ikke fikk det andre steder. Absolutt alle ansatte hadde et smil, var støttende og positive, brydde seg og spurte hvordan det gikk. Følte vi ble utrolig godt ivaretatt, hunden min og hennes beste var i fokus. Forståelse for et sårt mammahjerte var heletiden tilstede og jeg som kunde, men aller viktigst, hundemamma, følte at både utstyr og veterinærer, samt alle andre ansatte var veldig profesjonelle med masse omsorg! Anbefales!

Kjemien mellom de ansatte, faglig dyktighet hos dyrepleiere og veterinærer, imøtekommenhet, empati og forståelse, omsorgen for sine pasienter, tryggheten for å bli ivaretatt, evnen til å strekke seg for å imøtekomme pasienter og eiere, evnen til å være løsningsorienterte.

Dere er enestående flinke alle sammen. Min forrige hund Inka fikk mange ekstra . Min inneværende hund Queen er kurert for hjerteproblem og har mange år igjen:-) Tusen takk alle sammen 🙂

Ble møtt med ett smil (…) Her er hunden min i gode hender. Etter operasjonen snakket jeg med legen som opererte min hund hvor han gikk igjennom hele operasjonen med meg. Dette syntes jeg var betryggende og kjempe ålreit. Takk for god behandling av både dyr og mennesker.

Veldig godt fornøyd med alt her, ble skikkelig godt mottatt og tatt vare på når vi kom med sykt dyr. Tok god tid og forklarte. Klinikk anbefales.

Alltid god service med hyggelige ansatte som kan faget sitt og gir trygge og rolige dyr. Lett å få time.

Alltid rask hjelp, god faglig kunnskap som er trygghet for meg. Hyggelige og blide ansatte

Jeg føler meg trygg av hundene mine, og kan alltids ringe og spørre om jeg lurer på noe.

Flinke veterinærer og dyrepleiere. Kattene våre har alltid fått den beste hjelp og oppfølging når det har oppstått sykdom eller skader. God ivaretakelse av dyr og eier også ved avlivning.