MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Motta nyheter, produkter, tips & triks, rabattkoder & unike tilbud.
E-postadresse
Fornavn
Etternavn
Hvilke dyr har du?

Tjenester

Vår dyreklinikk består av dedikerte mennesker og topp moderne utstyr. Dette sikrer at vi alltid. kan hjelpe ditt kjæledyr, enten det er snakk om en vanlig rutinekontroll, en avansert operasjon eller akutte tilfeller.

Vi behandler katter, hunder, kanin, gnager og andre smådyr. Ønsker å bestille time eller har du noen spørsmål rundt tjenester og behandlinger? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Hund

Katt

Kanin & Gnager

Akutthjelp utenom åpningstid

Vetsentrum er en del av en privat dyrlegevakt som tilbyr akutthjelp for hund, katt og andre smådyr utenom ordinær åpningstid.
Vi samarbeider med Brumunddal Dyreklinikk, Anicura Gjøvik Dyreklinikk og Evidensia Dyreklinikk Lillehammer. Ved behov for akutt time hos veterinær på kveldstid eller helg? Ring 820 90 190.

Les mer om akutthjelp her.

Kvalitetsfôr og utstyr

I butikken vår selger vi en rekke typer fôr og produkter som vi mener er viktige for god dyrehelse. Lurer du på hvilke for ditt dyr bør spise? Spør oss, vi hjelper deg å velge riktig fôr. Les mer om butikken vår her.

Egen blodbank på klinikken

Blodoverføring er i noen tilfeller helt avgjørende for å redde liv. Dette kan være ved akutt skade eller sykdom hvor det oppstår et stort blodtap, men også ved andre sykdommer og forgiftninger. I de situasjonene hvor dette er påkrevd har man ingen tid å miste. På Vetsentrum har vi derfor en blodbank for hund, slik at vi alltid har blod og plasma tilgjengelig. For å kunne opprettholde dette tilbudet trenger vi stadig nye donorer. Kontakt oss gjerne dersom du og din hund ønsker å bidra! Les mer om blodbanken vår her.