MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Motta nyheter, produkter, tips & triks, rabattkoder & unike tilbud.
E-postadresse
Fornavn
Etternavn
Hvilke dyr har du?

Sunniva Martinsen

Sunniva Martinsen

Dyrepleier

Sunniva er autorisert dyrepleier, ferdig utdannet 2008 fra Hansenberg, Kolding i Danmark, og hun har vært ansatt på Vetsentrum siden 2004.

Sunniva har Ncert videreutdanning innen akutt- og intensivmedisin via ISVPS, og videreutdanning i anestesi og smertebehandling via NMBU Veterinærhøyskolen.

Sunniva er en grundig og erfaren dyrepleier og hun er svært god til organisering og å holde oversikten. Hun forutser hva veterinæren trenger, og sørger for en effektiv arbeidshverdag med god flyt. Sunniva liker at det er så mange ulike pasienter, alt fra store, bedagelige hunder til sinte katter, og sistnevnte har hun et godt håndlag med. Ekstra stas synes Sunniva det er når det kommer ildere, som hun selv har hatt mange av.

Sunniva synes det er helt spesielt å være med på keisersnitt. «Alt må skje veldig fort og rutinene må være på plass. Alle vet hva de skal gjøre, og jobber effektivt! Og det er så fint etterpå, med friske fine valper som etterhvert ligger og dier hos sin mor. Det er veldig hyggelig»