fbpx

Mjøsvakta, akutthjelp

Vetsentrum er en del av en privat dyrlegevakt som tilbyr akutthjelp for hund, katt og andre smådyr utenom ordinær åpningstid.

Vi samarbeider med følgende dyreklinikker: Brumunddal Dyreklinikk, Anicura Gjøvik Dyreklinikk, Evidensia Dyreklinikk, Lillehammer

Vakthavende veterinær i Mjøsvakta kan nås på telefonnummer 820 90 190. Dette er en betalingstjeneste, pris oppgis før du får svar. Klinikkene som har vakten er ikke åpne utenom avtale, ta derfor alltid kontakt på telefon før oppmøte på klinikk. Alle kommuner i landet skal være sikret en akutt veterinærtjeneste på alle dyr gjennom den offentlige veterinærvakta. Den offentlige veterinærvakta skal i utgangspunktet ta imot alle dyreslag som trenger akutthjelp. Mjøsvakta er ikke en del av den kommunale veterinærvakten og mottar ikke offentlig støtte. De deltakende klinikkene i Mjøsvakta har solid kompetanse på kjæledyr og kan derfor tilby en spesialisert smådyrvakt som et tillegg til den offentlige vakten. Ved veterinærbehandling utenom ordinære åpningstider gjelder egne takster. Mjøsvakta er operativ på ukekvelder/netter og helger, men kan dessverre ikke tilby vakt på «røde dager» i tilslutning til påske, mai, pinse, jul og nyttår.