fbpx

Vi er her hele sommeren! Sommeråpen dyreklinikk

Vi holder åpent gjennom hele sommeren og har et dyktige team som står klare til å hjelpe ditt dyr. Ta kontakt med oss om du ønsker å bestille time.

Vi minner om at vi i juli ikke har langåpent på tirsdager, men stenger da kl. 16.

((Enten du ønsker å bestille en konsultasjon til dyret ditt, handle dyrefôr og utstyr, eller om du har akutt behov for en dyrlege, så kan du kontakte oss.

I dyrebutikken vår har vi et rikt utvalg av fôr og produkter av topp kvalitet og som vi mener er viktige for god dyrehelse. Til hunder og katter tilbyr vi fôr og spesialdietter fra Royal Canin og Specific.))

En dyreklinikk med bred kompetanse og moderne utstyr

Vetsentrum er kjent for å kunne tilby et bredt spekter av tjenester til kjæledyr. Hos oss finner du et stort team med spisskompetanse mange ulike fagområder. Dette gjør at vi kan behandle det aller meste og at du kan være sikker på at dyret ditt er i trygge hender. på klinikken investerer vi kontinuerlig i kursing og utdannelse for å kunne løse oppgaven best mulig. Klinikken finner du på Ingeberg, like utenfor Hamar sentrum.

Vårt motto er «den beste omsorg for kjæledyr og eier», dette er noe vi virkelig etterstreber og har fokus på. Ønsker du å bestille time? Har du noen spørsmål rundt helsen til dyret ditt? Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne.

KONTAKTINFORMASJON

Adresse: Engomsvingen 1,
2323 Ingeberg, Norway

Telefon: 959 76 000

E-mail: info@vetsentrum.no

ÅPNINGSTIDER SOMMER 2024

Mandag – 08:00-16:00
Tirsdag – 08:00-16:00
Onsdag – 08:00-16:00
Torsdag – 08:00-16:00
Fredag – 08:00-16:00

Klinikken holder åpent mandag til fredag gjennom hele sommerferien.
Merk at vi på tirsdager ikke har langåpent til kl. 18:00 i juli, klinikken stenger da kl. 16:00.

Ta kontakt – Sommeråpen Dyreklinikk

Send oss en forespørsel