fbpx
Hund hos Vetsentrum dyreklinikk

En dyreklinikk med gode verdier

Vetsentrum er en velutstyrt dyreklinikk med mange flinke medarbeidere. Hos oss tar vi vare på alle som kommer inn, både eier og kjæledyr. Enten det er snakk om en rutineundersøkelse eller en akutt behandling vil vi gjøre vårt beste for å deg og ditt dyr.

Klinikken befinner seg i Hamer og vårt dyktige team består av 18 medarbeidere fordelt på veterinærer, dyrepleier, resepsjonist og administrasjonen.

Dyreklinikk med spesialkompetanse

For oss er etterutdanning viktig og mange av våre veterinærer og dyrepleiere har spesialkompetanse og etterutdanning. Vi investerer kontinuerlig i kurs og videreutdannelse for å hele tiden kunne tilby den beste behandling. Klinikken vår er blant de fremste i Norge når det kommer til kompetansenivå og utstyret vi har er svært velutstyrt, dette gjør at vi kan utføre et bredt spekter av behandlinger på ulike dyr.

Har du noen spørsmål rundt helsen til ditt kjæledyr eller ønsker du å bestille time? Ta kontakt med oss.

Vi vet at kjæledyr er som et familiemedlem, derfor behandler vi alle dyr som om det var vårt eget. Vi tilrettelegger undersøkelser og behandlinger slik at dyret opplever minimalt med stress og alle våre pasienter blir tett fulgt opp underveis. På våre nettsider finner du mye nyttig informasjon om ulike behandlinger vi utfører, men ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på.

Ved timebestilling kan du kontakte oss på telefon 959 76000 eller e-post info@vetsentrum.no

Akutt tilgang på dyrlege

Om uhellet er ute skal ditt kjæledyr får hjelp, selv etter ordinære åpningstider. Vi er en del av Mjøsvakta, en privat dyrlegevakt som tilbyr akutthjelp for hund, katt og andre smådyr. Vakthavende veterinær i Mjøsvakta kan nås på telefonnummer 820 90 190.

Smådyrklinikkene som deltar i Mjøsvakta er:

Mjøsvakta tilbyr dessverre ikke vakt på «røde dager» i tilslutning til påske, mai, pinse, jul og nyttår.

Kontakt Vetsentrum dyreklinikk

Ta kontakt med oss på telefon 959 76 000 eller epost info@vetsentrum.no dersom du ønsker å bestille en time. Ved behov for akutt hjelp utenom ordinær åpningstid, ta kontakt med Mjøsvakta på telefon 820 90190.