fbpx
Anstatte Vetsentrum

Vetsentrum fyller 20 år!

Hurra! I desember fyller Vetsentrum 20 år! Vi er stolte og takknemlige for tilliten dere viser ved å bruke oss som dyreklinikk. Nå ønsker vi å markere 20 årsjubileet ved å feire sammen med alle våre trofaste kunder.

20 års jubileum

Den beste omsorg for kjæledyr og eier

Vårt dyktige team brenner for dyrenes velferd og vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å kunne gi tilby den beste behandling. Vårt motto er «den beste omsorg for kjæledyr og eier». Det er viktig for oss at du som eier føler deg godt ivaretatt hos oss. Det er viktig for oss at dyret tas hånd om på aller beste måte. Det er også viktig for oss å hele tiden utvikle oss og være faglig oppdatert, slik at vi til enhver tid kan tilby den beste behandling. Vi investerer derfor mye i kontinuerlig kursing og utdannelse av alle ansatte.

For 20 år siden startet klinikken i det små med en veterinær og to klinikkassistenter. Siden den gang har vi vokst gradvis og det er nå seks veterinærer, syv dyrepleiere, fire resepsjonister og en medarbeider innen økonomi/administrasjon tilknyttet klinikken. Flere av våre veterinærer og dyrepleiere har spesialisert seg innen ulike fagområder. På klinikken finner du topp moderne utstyr som gjør at vi kan utføre en rekke avanserte undersøkelser og behandlinger. Vi er i dag også en henvisningsklinikk og mottar henvisninger fra andre klinikker til blant annet indremedisinske utredninger, kirurgi og hjerteutredning.

Anstatte Vetsentrum

Vi feirer med gode tilbud og trekning av gavekort

Fra 14. – 16. desember 2022 har vi flere gode tilbud på klinikken. Det blir rabatter på fôr, godbiter og leker. Samtidig vil vi servere kake til alle våre kunder som er innom oss disse tre dagene.

20% på fôr og godbiter fra Specific hele uken

20%Provit godbiter onsdag 14.12.22

20% på alle tannprodukter (tannbørster, tannpasta, tyggelapper) torsdag 15.12.22

20% på alle leker til hund og katt fredag 16.12.22

Gratis fôrbøtte følger med når man kjøper fôr fra Royal Canin. Obs! Begrenset antall!

Alle som er innom oss disse tre dagene kan skrive navn og telefonnummer på en lapp og legge igjen i merket boks. Vi trekker ut 3 heldige vinnere som vinner gavekort på vaksine og helsesjekk til sitt dyr.

Vi håper du vil bli med på feiringen og at du tar turen innom klinikken.

Hjertelig velkommen!