MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Motta nyheter, produkter, tips & triks, rabattkoder & unike tilbud.
E-postadresse
Fornavn
Etternavn
Hvilke dyr har du?

Kampanje: Nå har vi 20% rabatt på kastrering av katt og 30% rabatt på id-merking!

Vi anbefaler at alle katter som ikke skal brukes i avl kastreres. Nå har vi kampanjepris på kastrering av hunnkatt og hannkatt, alle som bestiller nå får 20% rabatt. I tillegg har vi også 30% rabatt på ID-merking!

Vi har kun et begrenset antall ledige timer så det kan være lurt å bestille tidlig. Katten må minimum være 5 måneder gammel for å bli kastrert. Bestill time via skjemaet under eller ring oss på telefon: 959 76 000.

Katt som slapper av, kastrering av katt gjør den roligere

Kastrering er viktig

Det finnes flere gode grunner til at du bør kastrere katten din. En kastrert hannkatt vil streife mindre omkring og være mer hjemmekjær. Den vil vanligvis sloss mindre med andre katter og man unngår problemer med urinmarkering Det er også et viktig samfunnsansvar å forhindre at katten parrer seg og dermed gir uønskede avkom, som i verste fall fødes ute og ender opp hjemløse. 

Vi anbefaler også at din hunnkatt kastreres. Ved å kastrere hunnkatten forhindrer man uønskede avkom samt at risiko for jursvulster og livmorbetennelse reduseres. Bruk av p-piller frarådes på grunn av bivirkninger som nettopp jursvulster.

Bestill time via skjemaet under eller ring oss på telefon: 959 76 000.

Alle katter og hunder bør ID-merkes

Det finnes flere gode grunner til at du som eier bør id-merke dyret ditt. Id-merking kan i mange tilfeller være avgjørende for å finne tilbake til rett eier dersom hunden eller katten forsvinner. Hvert år får vi inn flere katter og hunder på klinikken som har kommet bort fra eier. I tilfellene hvor dyret har id-chip kan hunden eller katten raskt gjenforenes med eier. I noen tilfeller får vi inn alvorlig skadde dyr, det er da svært viktig at vi raskt kan komme i kontakt med eier. Vi får dessverre også levert inn døde katter fra tid til annen, ofte etter påkjørsler. Dersom katten er id-merket kan vi få gitt beskjed til eier. Mange synes det er vanskelig å ikke vite hva som har skjedd hvis dyret forsvinner. Kjæledyr kan også bli stjålet og id-merking vil være avgjørende for at rett eier skal kunne lokaliseres. Les mer om ID-merking her.

Nå får du 30% rabatt om du ID-merker dyret ditt, tilbudet gjelder uavhenging om dyret skal kasteres eller ikke. Bestill time i dag.

Kampanjepriser

  • Kastrering hannkatt: 1414,- (ord. pris 1767,-)
  • Kastrering hunnkatt; 2673,- (ord. pris 3341,-)
  • ID-merking av katt/hund: 511- (ord. pris 730,-)

Prisen forutsetter at det ikke foreligger sykdom i kjønnsorganene, at hannkatten er kryptorkid (at kun en eller ingen testikler er på plass i pungen) eller at hunnkatten er drektig.

Bestill time til kastrering og/eller id-merking

Ønsker å bestille:*
Kastrering hannkatt: 1414,-Kastrering hunnkatt; 2673,-ID-merking katt: 511,-ID-merking hund: 511,-

Navn*

Telefon*

E-post*

Navn på dyr/fødseldato på dyr*

Melding*