fbpx

Kampanje – GRATIS seniorsjekk til katt og hund

Vetsentrum ønsker å gi alle nye og faste kunder muligheten til å bestille gratis seniorsjekk. En seniorsjekk er en helsekontroll spesielt tilpasset eldre dyr. Tilbudet gjelder for katter og hunder som er 7 år og eldre.

I tillegg har vi rabatt på utvidet seniorsjekk som inkluderer blodanalyse. Blodanalysen kan blant annet gi en indikasjon på dyrets nyre – og leverfunksjon. Blodanalysen hos katt inkluderer også sjekk av stoffskiftet, da høyt stoffskifte er en relativt vanlig sykdom hos eldre katter.

  • Gratis seniorsjekk (verdi kr. 1085,-)
  • Utvidet seniorsjekk inkl. blodanalyse hund kr. 1199-  (verdi kr. 2917,-)
  • Utvidet seniorsjekk inkl. blodanalyse katt kr. 1499,- (verdi kr. 3611,-)
  • Ønsker du vaksine samtidig med seniorsjekken tilbyr vi denne til rabattert pris kr. 672,- ( ordinær pris kr. 840)

På seniorsjekken vil vi foreta  en full klinisk helsesjekk av hunden eller katten. Blant annet vil vi lytte på hjerte og lunger, se på tenner og kjenne over muskulatur og ledd. Ved behov for videre behandling vil vi gi deg en tilpasset anbefaling på dette. Seniorsjekken er helt uforpliktende.

Vi har et begrenset antall timer til seniorsjekk, så det kan være lurt å bestille tidlig. Bestill time via skjemaet under eller ring oss på telefon:  95 97 60 00.

Mange eldre dyr går rundt med plager som er vanskelige for eier å oppdage

Har du en hund som har begynt å vegre seg for å hoppe inn i bilen, eller som  kanskje trenger litt mer tid for å reise seg etter hvile? Har du en katt som ikke lenger hopper opp i vinduskarmen hvor den pleide å sitte før? Kanskje har hunden eller katten endret atferd, gått ned i vekt eller endret mat – og vanninntak?

Alle dyr trenger en årlig helsekontroll for å konstatere at helsen er bra, eller for å avdekke eventuelle helseproblemer på et tidlig stadium. Eldre dyr er som oss mennesker, kroppen endrer seg og risikoen for helseproblemer er større. Selv om man er en årvåken eier er det ikke alt man har forutsetning for å oppdage selv. Avdekkes problemer tidlig er prognosen ofte mye bedre. I mange tilfeller kan man sette inn forebyggende tiltak som kan være til god hjelp.

Bestill seniorsjekk