MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Motta nyheter, produkter, tips & triks, rabattkoder & unike tilbud.
E-postadresse
Fornavn
Etternavn
Hvilke dyr har du?

Kampanje – Gratis helsesjekk

Vi som jobber på Vetsentrum ønsker å gi alle nye og faste kunder muligheten til å bestille en gratis helsesjekk (til en verdi av 923,-) til sin firbeinte venn. Tilbudet gjeler for både katter og hunder.

For oss står dyrenes velferd i fokus og vi vet hvor viktig det er at alle dyr gjennomgår en årlig helsekontroll. Derfor ønsker vi å gi et gratis tilbud som gjenspeiler de verdiene som er viktige for oss. Ved en slik gjennomgang kan vi konstatere at helsen er bra eller eventuelt avdekke helseproblemer på et tidlig stadium. Blir et problem avdekket på et tidlig stadium er prognosene mye bedre for dyret. 

Vi har et begrenset antall timer til gratis helsesjekk, så det kan være lurt å bestille tidlig.

Bestill time via skjemaet under eller ring oss på telefon: 959 76 000.

veterinær og dyrepleier undersøker liten hund

Klikk her for å benytt deg av tilbudet.

Vi elsker jobben vår og trives utrolig godt med hverandre på jobb. Vi tror på at den gode stemningen smitter og har en vesentlig innvirkning på at både kjæledyr og eier får en god opplevelse og nyter å komme på Vetsentrum. Vi tar våre oppgaver meget seriøst og behandler dyrene som om det var våre egne dyr. Dyrene håndteres med minimalt stress og vi jobber dedikert for å finne den beste løsningen.

Vår klinikk er blant de klinikkene i Norge som har høyest kompetansenivå og klinikken er svært velutstyrt. Vi investerer kontinuerlig i kursing og utdannelse for å kunne løse oppgaven best mulig.

*Tilbudet må bestilles i kampanjeperioden og undersøkelsen må gjennomføres i løpet av de neste 3 mnd.

Bestill gratis helsesjekk

Ønsker å bestille:*
Gratis helsesjekkJa, i tillegg ønsker jeg vaksinering (714,- ekstra per katt/hund)Ja, i tillegg ønsker jeg ID-merking (623,- ekstra per katt/hund)

Navn*

Telefon*

E-post*

Emne*

Melding*